Oven Aan, Kom Eraan. Elke werkdag verse en gezonde maaltijden bij jou uit je oven. Zet jij de oven aan? Dan komen wij eraan!
Verse, gezonde en vooral smakelijke maaltijden, dat is waar het om draait bij Oven Aan, Kom Eraan. We begrijpen dat niet iedereen de tijd (of zin) heeft om ’s avonds te koken. Daarom bereiden wij elke dag, in onze eigen productiekeuken, verse maaltijden die je dezelfde avond nog in jouw oven kunt schuiven. Je hebt de keuze uit de maaltijd van vandaag, die van gisteren, of de weekhap. Soms serveren we er een frisse salade bij, de andere keer een broodje of iets anders lekkers. Zin in een toetje? Geen probleem, ook die maken we met plezier voor je klaar.
Naast de maaltijdenwinkel bieden we met Oven Aan, Kom Eraan nog veel meer aan. Denk aan crewcatering, buffetten, vaste afnames en warme lunches. Met onze zakelijke tak en de winkel samen bereiden we dagelijks meer dan 650 maaltijden. Of het nu om een snelle maaltijd thuis gaat of een complete cateringoplossing voor jouw bedrijf, wij staan klaar om het allemaal te verzorgen!
Wees welkom in de voormalige werkplaats van Garage Pompen & Verlouw. Wij zijn een eigenwijze “niet Italiaanse Italiaan” waar je welkom bent voor lunch, borrel, diner, een goed goed glas wijn of een sterke snelle espresso aan de bar!
Een Italiaan vindt dat zijn moeder het allerbeste kookt, en dat respecteren we, maar wij zijn geen Italiaan en gaan ons best doen om je verwachtingen te overtreffen. Met pure en liefdevolle gerechten, goede wijn, een bijzondere borrelkaart en pittige espresso. Op een unieke locatie aan de rand van de stad uitkijkend over Het Bossche Broek. Wellicht dat je nog een haas ziet lopen!
Foodtruck van 6 meter lang!
Met de uitstraling van de foodtruck willen we de bezoekers meenemen naar de playa, het strand. Kennen jullie dat heerlijke nummertje vamos al la playa? Luister die anders even, dan weet je precies wat voor sfeertje wij willen gaan neerzetten. Voor ons geen vamos a la playa maar VAMOS A LA PLANCHA.
Zelf ontworpen plancha.
Wij laten de bezoekers kennis maken met onze eigen ontworpen Plancha (de derde versie), dit is een op hout gestookte bakplaat van maar liefst 3 meter. Naast dat het er als een beleving uitziet is het natuurlijk ook niet normaal lekker om heerlijk vlees te eten van deze heerlijke plaat! Ik zou zeggen, wees er snel bij zodat wij jullie evenement de avond van jullie leven kunnen geven!
Deze VRINDEN MET EEN PLANCHA komen naar je toe deze zomer! Binnenkort op jouw festival / bedrijfsfeest / zakelijk event? Vamos! Ons foodtruck concept ‘VRINDEN MET EEN PLANCHA’ is ontstaan toen wij, Peter, Roland en Jelle (@wijzijnjelle) aan de bar zaten in een kroeg in België.
Vorige week vond je ons op de Food Inspiration Days, waar De Spijsbereiders de New Dutch Foodstage organiseerde en modereerde. Samen met geweldige partners, waaronder @foodinspirationmagazine, hebben we het publiek de toekomst van de Nederlandse keuken laten proeven!
Van de Koji Charcuterie plank van Elroy Slijkhuis naar het Nieuw Nederlandse hybride carpaccio gerecht van Arend Nijland en Angélique Schmeinck tot het innovatieve hybride kippenragout ijsje van Els van Olphen en Louis Meisen—culinaire hoogstandjes die niemand zal vergeten!
Oven Aan, Kom Eraan zoekt een driver!
Interesse?
Stuur dan een mailtje naar zakelijk@ovenaan.nl of bel naar 06 35 55 57 86
SPIJSBEREIDERS RECAP 2022 || SAMSUNG MASTERS EXPO Afgelopen december verzorgden wij de gehele creative culinaire invulling voor Samsung tijdens de @mastersexpo 2022. De grootste complimenten gaan uit naar onze geweldige partner @ddmc.event.design die een ongelofelijke stand en concept heeft gerealiseerd. Op basis van hun imput creeeren wij 4 culinaire concepten op basis van de Samsung Flip en de Samsung Fold in combinatie met de Koriaanse roots van het bedrijf.
SPIJSBEREIDERS RECAP 2022 || OUT OF YOUR COMFORT FOOD STAGE. Naast vele eigen projecten hebben we dit jaar ook verrassende projecten met geweldige partners mogen realiseren. Zoals dit culinaire tweedaagse podium met 2 rolbanden, veel rook, sterke verhalen en heel veel bijpassende happen. Op deze “Out Of Your Comfort” Food Stage presenteerden diverse partners panklare maar innovatieve oplossingen en producten die direct door de foodservice geimplementeerd kunnen worden. Niet alleen kon er geluisterd worden, ook werden er bij elk verhaal op hoog tempo happen vanuit de lopende band de zaal in gerold. Dank aan @foodinspirationmagazine , @thefoodkees en alle betrokken parters voor deze geweldige week.
Nijmegen hoeft NIET meer te koken! Vandaag openen we met trots en na weken hard werken onze tweede maaltijdenwinkel in het mooie Nijmegen! Elke dag maken wij een nieuwe verse maaltijd klaar die enkel nog even kort in de oven hoeft. Vandaag gekookt, dezelfde dag nog in huis!
In 2022 openen we de deuren van DE GARAGE: Een nieuw eigenzinnig restaurant & bar in de voormalige werkplaats van Garage Pompen & Verlouw. Volg dus nu @degarage.it en blijf op de hoogte van al het moois en lekkers wat volgend jaar komen gaat.
Het is zover! We openen een eigen restaurant! Met ingang van 1 november 2021 nemen we samen met Jacques van Geffen & Frank Reinders (samen werkend in Oven aan) Restaurant Pompen en Verlouw over. Met de overname van Pompen & Verlouw willen we de culinaire driehoek, naast Buurt en Noble, rond het Wilhelminaplein compleet maken.
In deze voormalige garage zal een onderscheidend en toegankelijk eetconcept ontwikkeld worden, waar vanzelfsprekend de nadruk zal komen te liggen op gastvrijheid, sfeer maar vooral op kwaliteit.
Voor ons is het een enorm fijn gevoel om met deze ervaren mannen te kunnen samenwerken. Zij weten als geen ander een fijne plek te creëren. Momenteel broeden we op het concept, waar we jullie graag op de hoogte van willen houden.
LIEVE VRIENDEN, DIT JAAR VIND JE ONS AAN DE WATERKANT! Vanaf 29 mei openen wij onze grootste openluchtkeuken tot nu toe! Samen met @eetbardit bakken en braden wij overheerlijke gerechten op het mooiste terras van Den Bosch. Bakboord is het restaurant van zomerterras & vrijhaven @waterkant.denbosch #snelmeer #bakboord #stuurboord #spijsbereiders #eetbardit
5 JAAR DE SPIJSBEREIDERS / 2018 ANDERHALF x DE LIBRIJE*** 2018 was een bijzonder jaar met met o.a. Anderhalf E3 in de Grasso, Food Inspiration xDays en vele andere mooie projecten. Toch kijken we als hoogtepunt met veel trots terug op onze samenwerking met @delibrijezwolle tijdens de Chefs Revolution 2018 in Zwolle. De moderne klassiekers van de Librije ondersteund door specaal ontwikkelde decoratie stukken op onze rollende tafel tijdens enkele exclusieve sessies. Enorm inspirerend om met het team van Jonnie en Thérèse Boer te mogen samenwerken.
.
Rest van 2018 bekijken? Check dan onze nieuwe website; www.despijsbereiders.nl
5 jaar later, 10 jaar ouder! Niet exact het jubileum dat we 5 jaar geleden voor ogen hadden maar wat een mooie jaren! De komende dagen delen we van elk jaar 1 hoogtepunt! Stay tuned! @florisheuer
VRIJDAG 17 JULI OPENEN WE @dekemping.nl ! Om 16:00 openen we aanstaande vrijdag de slagbomen en om 17:00 staat de officiële opening op de planning (waarover later meer)! De mooiste en smakelijkste camping van de stad is bij droog weer geopend tussen 11:00 en 23:00. Geniet van de zomer bij je eigen tentje, gooi een balletje, scoor een sateetje of kijk neer op al het pleps vanuit onze Kemping Klup! P.s. Je kan niet blijven slapen, dat doe je thuis maar!
Onze stagiaires hebben de afgelopen tijd enorm hun best gedaan en komen in tijden van social distancing met wel een heel bijzonder Blinddate restaurant! We zijn trots!
Ben of ken jij een leuke vrijgezel die mee wil doen aan de allereerste Blindeet try out editie? Tag deze dan! Meer info op het account van @blind.eet
-----
BlindEet: de thuis editie - try-out
Thuis daten in tijden van social distancing. Alles wat je nodig hebt voor een romantische blind date avond in jouw eigen thuis restaurant. Oven aan, kaarsjes aan, dek je tafel, open je laptop en schenk iets lekkers in. Gedurende een drie gangen menu date je iedere gang met iemand anders uit de omgeving ‘s-Hertogenbosch. Je ziet elkaar niet en praat via het online BlindEet programma. In totaal heb je dus drie blind dates met verschillende vrijgezellen. Een spannende avond met lekker eten waar je op een unieke manier nieuwe mensen ontmoet.
Beleef de allereerste editie van BlindEet. Schrijf je nu in voor de try out en ontvang 50% korting op het BlindEet pakket met een ovenheerlijk 3 gangen verrassingsmenu (bereid door Oven aan, Kom eraan!), een fles wijn, kaarsjes, breek-het-ijs tips en een korte handleiding voor de online dates. Dit alles nu voor maar €17,50!
.
.
.
Dus ben jij tussen de 21 en 28 jaar en nog single? Schrijf je dan snel in voor maandag 27 april 17:00, want er is maar beperkt plaats! Op donderdag 30 april wordt het BlindEet pakket contactloos bij jou thuis bezorgd*
.
.
.
* Als je in ‘s-Hertogenbosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vlijmen of Vught woont.
Waar wacht je nog op? Bestel nu op www.blindeet.nl
Vorige week hadden wij de eer om het nieuwe stekje van BOON te openen met een volledige plantaardige lunch, diner & borrel!
Op 1 oktober openen wij mede met @eetbardit en @buurtdenbosch een nieuw restaurant waar je niet kan reserveren en waar je niet kan komen eten! Dus zet alvast je oven aan, volg @ovenaankomeraan en hou de komende dagen deze pagina in de gaten voor meer details #voorverwarmen #ovenaan.... #komeraan #dit #buurt #despijsbereiders
Internet, maak kennis met onze nieuwe stagiair @bramdekkers ! Bram komt van de kunstacademie, Sint Joost. Woonachtig boven een restaurant zit hij altijd dicht op het vuur. Met zijn eigen servieslijn ‘Canvas voor Chef’ maakt hij borden voor onder andere sterrenzaak Sense in Den Bosch. De man weet met vreemde gedachtes en materialen het beste uit eten naar boven te halen en onze ideeën tastbaar te maken.
Wees lief voor @bramdekkers en wens hem succes!
Uitnodigen verstuurd ✓, Wijnen besteld ✓, Veilingitems bepaald ✓, Locatie gecheckt ✓, Rooster rondgemaakt ✓ en nog 1000 andere dingen (bijna)✓. We hebben er weer enorm veel zin in de tweede Spijsveiling die gaat plaatsvinden in de Mariakapel te Den Bosch. We zijn begonnen met koken, filmen, plannen en opbouwen zodat we volgende week helemaal klaar staan.
We zijn strak uitverkocht, maar af en toe komt er nog een tafeltje vrij. Aanschuiven en meebieden? Vul dan de reservelijst in op www.despijsveiling.nl (link in Bio) door @ninaslagmolen
Gisteren belde @rolandvbalen van “de Spijsfabriek” met @omroepbrabant over ons pop-up initiatief De Spijsveiling. Want hoe gaat de veiling precies te werk?! #despijsveiling
Wat een geweldige ervaring afgelopen week! We waren aanwezig bij het Galadiner van @michelinguide tijdens BBB Maastricht. Samen met het Kaasatelier zijn we afgereisd naar het zuiden om dit bijzondere evenement bij te wonen. 6 gangenvan 8 sterren!
#geensterwelgenoten
Op zoek naar een enthousiaste collega! Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team bij de Garage? We zoeken iemand net zo gepassioneerd als wij om onze unieke eetervaring te delen!
Geïnspireerd door de Italiaanse keuken en onze eigen smaak, bieden we flexibele antipasti, toegankelijke lunches en uitdagende diners. Werk 4 dagen (wo-zo) met een gegarandeerde vrije weekenddag voor de juiste balans. Solliciteer nu en breng jouw passie voor eten en gastvrijheid tot leven!
#Vacature #DeGarageEten #TeamGarage #PassieVoorEten
LAATSTE DATA VOOR DINEREN OP DE SINT-JAN
We kunnen nog steeds niet geloven dat we deze bijzondere editie met onze rollende tafel mogen uitvoeren op het dak van onze geliefde Sint-Jan om geld op te halen voor de restauratie. Een kans om na deze restauratie überhaupt het dak weer op te mogen dient zich letterlijk over 100 jaar pas weer aan.
De reacties zijn overweldigend en de reserveringen lopen goed door. We willen jullie laten weten dat er nog enkele datums beschikbaar zijn voor bedrijven om een hele tafel te reserveren. Daarnaast hebben we ook nieuwe datums vrijgemaakt voor particuliere reserveringen, waarbij u kunt kiezen uit tafels voor 2, 4 of 6 personen.
Dus bel je baas, je beste zakelijke relaties of je vrienden en stuur een e-mail naar rooftop@sint-jan.nl / Een plekje voor deze exclusieve tafel kost €400 ex btw waarvan €200,- direct naar de Sint-Jan wordt overgemaakt voor de restauratie. Deze donatie is fiscaal aftrekbaar en wordt apart gefactureerd.
AFTERMOVIE OUT OF YOUR COMFORT FOOD STAGE // Tijdens de Food Inspiration Days organiseerde wij samen met @foodinspirationmagazine en @thefoodkees een tweedaags podium met panklare inspiratie. Niet alleen kon er geluisterd worden, ook werden er bij elk verhaal op hoog tempo bijpassende happen vanuit de lopende band de zaal in gerold. Dank aan @siemerinkarjan, @yamafood, @seafarmseafood, @smaakpark, @devegetarischeslager, @unileverfoodsolutionsnl, @ankanlinden, @eat_oumph, @christianweij, @koppertcress, @bdegans, @ericmiete en vele anderen!
KOM NAAR (HOPELIJK) DE ALLERLAASTE PROEFRIT! Voordat we straks echt alle deuren open mogen gooien nodigen we iedereen uit voor een (hopelijk) laatste proefrit. Vanaf vrijdag openen wij onze garagedeuren zodat jullie onder onze carport kunnen voorproeven van al het lekkers dat wij dit jaar gaan koken! We zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 open voor kleine take away gerechten (die jullie ter plekke kunnen proeven), koffie met veel lekkers en wat lekkere dranken! Spread the word en kom een proefrit maken aan de Parklaan 27G!
Ons gloednieuwe team is bijna rond! Echter zoeken wij nog een souschef voor ons nieuwe project! Bouw mee aan ons nieuwe restaurant in de voormalige Garage van Pompen & Verlouw! Inmiddels hebben we de sleutel en is het aan ons om met een geweldig team een creatief en culinair hoogstandje neer te zetten! Dit kunnen en willen wij natuurlijk niet alleen doen. Lijkt het jou een uitdaging om in een nieuwe zaak te werken? Stuur dan een DM of mail even naar peter@despijsbereides.nl #vacature #horeca #spijsbereiders
Eindelijk zon! We mogen weer vlammen aan de @waterkant.denbosch! Vandaag vanaf 15:00 open we de plancha! @wesleymaasfotografie
Dit jaar duiken wij met kerst de keuken in voor @kerstvoordummies.nl. Samen met onze vrienden van @eetbardit en @buurtdenbosch koken wij mooie gangen in samenwerking met onze favoriete leveranciers! Zoals dit prachtige rack van @varkenshoederijkuusj. Bestel op @kerstvoordummies.nl
5 JAAR DE SPIJSBEREIDERS / 2017 FANTOSI AH
Ons avontuur in de @albertheijn met Sanday's Bakeries wat exact 1 jaar heeft geduurd. Een enorm leertraject van idee tot realisatie. De beste tosti die we konden maken. Per stuk verpakt vers ingevroren in de diepvries van de Albert-Heijn. Goed brood, mooie ingrediënten, uitgesproken smaken en met liefde belegd. Wel de lusten niet de lasten.
.
.
.
Speciaal voor onze verjaardag hebben we een cake gebakken! Die je met code 5spijs gratis kan bestellen op www.ovenaan.nl. (eerst toevoegen aan winkelwagen, dan code activeren)
Yes We Can! Follow @kerstvoordummies.nl and make iets van your kerstmaaltijd this year!
LINK IN BIO! Onderzoek naar mogelijke vierde editie pop-up restaurant Anderhalf!
Gaat u wel eens uit eten? (ook als u nog nooit bij Anderhalf heeft gegeten) Zo ja, dan hebben wij een aantal leuke vragen die door iedereen beantwoord kunnen worden.
Onze stagiaire Sharon is bezig met een onderzoek naar een mogelijke nieuwe editie van pop-up restaurant Anderhalf. Als we er weer voor mogen gaan natuurlijk! Hiervoor heeft zij een aantal vragen voor jullie opgesteld over eetervaringen en beleving. Dit zal haar nog verder brengen in het bedenken van leuke, spannende concepten die ons op nieuwe inzichten kunnen brengen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 7 minuten.
Super bedankt! - Team Spijsbereiders
Naast de bezorgservice en website van @ovenaankomeraan opende deze week ook de pop-up take away met opwarmservice in het kantoor van @eetbardit aan de Stoofstraat! Maandag t/m vrijdag geopend van 16:00 tot 20:00 #ovenaan #komeraan
Dames en Heren! De tweede editie van De Spijsveiling was fantastisch! Een zeer geslaagd creatief experiment waar culinaire veilingstukken onder de hamer zijn gegaan. Er is door jullie hoog geboden, slim gespeeld, flink gedronken, heerlijk gegeten en veel gelachen. Benieuwd wat je hebt gemist? Check dan deze doldwaze video geschoten door @flimticket ! Swipe voor de gehele video. #despijsbereiders #despijsveiling #spijsveiling #popup #restaurant
RESERVELIJST; Inmiddels zijn we al een paar weken strak uitverkocht! En hebben we enorm veel zin om in de Mariakappel over twee weken een fantastische tweede editie van de Spijsveiling te draaien. We zitten echt vol in de voorbereiding en kunnen niet wachten om de nieuwe veilingitems aan jullie te presenteren.
Heb je de boot gemist maar wil je toch aanschuiven? Uit ervaring blijkt dat er altijd tot aan het evenement plekken vrijkomen. De kans is dus groot dat we je nog een belletje geven.
Vul nu het formulier in op www.despijsveiling.nl
De Spijsveiling; ’s werelds eerste pop-up restaurant waar gerechten geveild worden. Na een succesvolle eerste editie, die binnen no-time was uitverkocht keren we terug op 11 t/m 14 Juli in de Mariakappel te 's-Hertogenbosch. We hebben nieuwe veilingitems, nieuwe verhalen, nieuwe wijnen en nieuwe vlogs! Inmiddels zijn binnen 24 uur bijna 2/3 van de kaarten gereserveerd en vullen de avonden rap!
Check de link in onze bio! @ninaslagmolen
#Repost @foodinspirationmagazine ・・・Eenmaal, andermaal... verkocht!
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! We komen terug met de Spijsveiling op 11, 12, 13 en 14 juli! Onze meest Bourgondisch pop-up concept! Vorige keer binnen 5 uur uitverkocht dus wees er snel bij!
@ninaslagmolen
De Spijsbereiders breidt uit!
Na bijna 8 jaar met z’n tweeën de meest eigenzinnige foodconcepten te hebben gelanceerd, verwelkomen wij nu een nieuwe culinaire kracht: Roos!
Na een succesvolle stage, waarbij Eetbar KUT tot stand kwam, is ze nu officieel -zonder houdbaarheidsdatum- onderdeel van ons team. Innovatief, optimistisch en gek op eten, is Roos klaar om samen met Roland en Peter verder te bouwen aan concepten die het verschil maken.
Welkom Roos! Op naar nog meer culinaire meesterwerken!
We zijn los! De komende 2 weken vind je ons op HET DAK van de Sint-Jan met onze rollende tafel. #anderhalf #sneekpeek
ANDERHALF OP HET DAK VAN DE SINT-JAN!
Binnenkort herrijst onze rollende tafel op het dak van de Sint-Jan! In juli openen we voor twee weken lang ons meest sensationele pop-up restaurant tot nu toe, hoog boven de stad op meer dan 40 meter hoogte. Na sluitingstijd zetten we onze rollende tafel op de nok van de Sint-Jan, waar 12 gasten een intiem diner zullen ervaren, omringd door de prachtige verhalen van Den Bosch en de Sint-Jan. Dit is onze meest exclusieve, ambitieuze en uitdagende project tot nu toe!
Gedurende deze twee weken in juli zamelen we geld in voor de renovatie van de Sint-Jan. Dit buitengewone diner, op een onwaarschijnlijke locatie en met logistieke uitdagingen, staat al in de steigers. We zijn verheugd dat we eindelijk het nieuws mogen delen en reserveringen kunnen aannemen. Vanwege de donatie aan de Sint-Jan en de haalbaarheid van het evenement is het alleen mogelijk om een volledige tafel (12 personen) te reserveren. Dus bel je baas, je beste zakelijke relaties of je vrienden en stuur een e-mail naar rooftop@sint-jan.nl / Een plekje voor deze exclusieve tafel kost €400 ex btw waarvan €200,- direct naar de Sint-Jan wordt overgemaakt.
SPIJSBEREIDERS RECAP 2022 || DE GARAGE. Vorig jaar opende we na de lockdown voor het eerst echt de deuren van ons nieuwe restaurant @degarage.it Ongelofelijk trots zijn wat we dit eerste jaar met onze partners en collega’s hebben neergezet. Ben jij al langgeweest in de voormalige werkplaats van Garage Pompen & Verlouw? Wij zijn een eigenwijze “niet Italiaanse Italiaan” waar je welkom bent voor lunch, borrel, diner, een goed goed glas wijn of een sterke snelle espresso aan de bar!
Dit jaar gaan we door met aanpassingen in het Intereur, blijven we de kaart vernieuwen en willen we de openingstijden verruimen, genoeg werk aan de winkel dus!
Veel dank aan onze mede ondernemers @frankreinders , @jacquesvangeffen en @metsannie voor deze ongelofelijke kans!
Ook dit jaar koken de Spijsbereiders voor jou deze kerst! Onze vriend en compagnon Sjaak is stad en land afgereisd om bij iedere bevriende zaak inspiratie op te doen voor hét @kerstvoordummies.nl menu van dit jaar. Kerst Voor Dummies is nu live. Wij koken ook deze kerst voor jou. Stijlvol, uitgebreid en natuurlijk: superlekker.
Wat kan je verwachten?
| BROOD LASAGNE // DE GARAGE
| RAUWE TONIJN // DIT
| TARTE TATIN // BUURT
| VARKENSWANG // CHEZ MINÉE
| GEVULD POUSSIN // OVEN AAN
| FRANGIPANE // DE SPIJSBEREIDERS
Bekijk Kerstvoordummies.nl (link in bio) voor het complete kerst menu.
Ons gloednieuwe team bij @degarage.it is bijna rond! Echter zoeken wij nog een souschef en koks! Bouw mee aan ons nieuwe restaurant in de voormalige Garage van Pompen & Verlouw! Inmiddels hebben we de sleutel en is het aan ons om met een geweldig team een creatief en culinair hoogstandje neer te zetten! Dit kunnen en willen wij natuurlijk niet alleen doen. Lijkt het jou een uitdaging om in een nieuwe zaak te werken? Stuur dan een DM of mail even naar peter@degarage.it #vacature #horeca
Kom jij bij ons koken deze zomer? We zoeken koks voor achter de plancha bij @waterkant.denbosch , in de maaltijdenkeuken bij @ovenaankomeraan en andere Spijsbereiders projecten deze zomer!
.
.
Lijkt dit je wat? Stuur een mailtje naar peter@despijsbereiders.nl
#ovenaankomeraan #waterkant #bakboord
5 JAAR DE SPIJSBEREIDERS / 2020 DE KEMPING
De mooiste en smakelijkste Kemping van de stad was tijdens de zomer van 2020 voor 6 weken verrezen op het Wilhelminaplein in Den Bosch. De belofte; Geniet van de zomer bij je eigen tentje, drink een drankje, scoor een satéetje of kijk neer met een glas bubbels op het plebs vanuit de Kemping Klup! Je kan niet blijven slapen, dat doe je thuis maar!
.
We hebben tijdens de zomer niet stilgezeten en samen met @buurtdenbosch, @eetbardit en @kaatenco.nl dit fantastische mooie project mogen uitvoeren!
.
Bekijk het volledige portfolio op www.despijsbereiders.nl
5 JAAR DE SPIJSBEREIDERS / 2016 EERSTE KEER ANDERHALF; Met 200 volgers op facebook, nog geen instagram, een handvol mailadressen en 50 euro marketingbudget lanceerde wij in 2015 voor de eerste keer Pop-up Restaurant Anderhalf! 10 avonden, 20 gasten per avond, anderhalve tafel en een unieke locatie. Als we alle kaarten binnen 4 maanden konden verkopen hadden we genoeg geld op de rekening om de tafel te laten bouwen, de keuken te huren en de boodschappen te betalen! 2 weken later waren we volledig uitverkocht, hadden we 100 man op de wachtlijst en konden we direct aan de slag.
.
.
Ook waren we door dit project bijna failliet, omdat we exact 1 uur voor de opening pas een vergunning kregen van de gemeente vanwege een wel erg zure buurman die de burgermeester een brandbrief had gestuurd. De Lul.
.
.
Speciaal voor onze verjaardag hebben we een cake gebakken! Die je met code 5spijs gratis kan bestellen op www.ovenaan.nl. (eerst toevoegen aan winkelwagen, dan code activeren)
.
.
Foto; @irisrijskamp
Van 10 t/m 13 en 17 t/m 20 september openen wij het mooiste strand zonder zand! @strandjebeton
Beleef de Indian Summer in de Bossche Spoorzone. We koken uitsluitend op open vuur met enkel vis uit de Noordzee. Vanuit IJmuiden worden dagelijks onze ijsbakken gevuld met kakelverse vis die met onwijs veel liefde op open vuur worden bereid.
Geniet van vis, mosselen, bbq, rook, de lekkerste wijnen en de koudste bieren!
Je kunt vanaf nu reserveren voor een plekje op ons strandje via www.strandjebeton.nl
Precies 1 jaar geleden openden wij voor de allereerste keer de biedingen op onze culinaire veilingstukken tijdens ons pop-up avontuur De Spijsveiling. Binnen 7 uur compleet uitverkocht en een groot geslaagd experiment met mooie gasten, lekker eten en genoeg te drinken. #despijsveiling #despijsbereiders #mariakappel #denbosch
Vandaag openen wij met veel trots en plezier ons nieuwe culinaire avontuur; Oven Aan, Kom Eraan! Samen met @eetbardit en @buurtdenbosch trekken wij de komende tijd met onze bakfiets door de straten van ’s-Hertogenbosch om elke werkdag een wisselende, verse en overheerlijke maaltijden te bezorgen. Momenteel durven wij nog niet heel ver met de bakfiets vanaf het moederschip te scheuren, maar wij gaan snel meer wijken en postcodes toevoegen! Ook openen wij vandaag onze pop-up take away in het kantoor van @eetbardit aan de Stoofstraat 15 in het midden van de stad! Bestellen kan elke werkdag van 10:00 tot 16:00 (take away tot 20:00). Zet jij de oven aan? Dan komen wij eraan! #ovenaankomeraan #voorverwarmen #despijsbereiders
Het is alweer een jaar geleden dat onze tafel in het diepste geheim vertrok naar Zwolle voor een bijzondere samenwerking tussen de Spijsbereiders en het fantastische team van De Librije*** Tijdens Chefs Revolution 2018 toverde wij het “Loading dock” van theater de Spiegel om naar een compleet pop-up restaurant! Een exclusief en compleet aangekleed 3 gangen lunch ontwikkeld in samenwerking met Jonnie Boer en het team van de Librije. Elke gang schoof vanuit de keuken compleet ingedekt het restaurant binnen.
…
Gangen; De vriendschapsring, Rivierkreeft & Gagel, De Librije Boerderij eend en als afsluiter de Wieden Cocktail. // @ron_greve
Deze week stonden wij met een mooi stuk in het @brabants_dagblad over de Spijsveiling en onze blik op de Bossche Horeca! Dank voor alle leuke reactie die wij hebben gekregen naar aanleiding van dit interview! Nieuwsgierig naar het artikel? Check de link in onze Bio!
Deze week verschijnt de vijfde editie van het @chauddevant magazine met een groot interview over onze avonturen plus 2 knappe koppen op de cover! We zijn ongelofelijk trots want niet de minste gingen ons voor. Nieuwsgierig naar het magazine? Je kan hem gratis lezen in 5 talen, maar de Nederlandse vind je in onze bio! #despijsbereiders #despijsveiling #chauddevant #covermodels
Wij zoeken koks!
Interesse? Mail dan naar peter@despijsbereiders.nl
LAATSTE KANS!
95% UITVERKOCHT! We zijn overspoeld met reacties, berichten en reserveringen voor ons unieke diner met onze rollende tafel op het dak van de Sint-Jan. Maar we hebben nog enkele plekken beschikbaar op 5 juli aanstaande. Stuur snel een mailtje naar onderstaand adres en dan zien we je volgende week op het dak!
DINEREN OP HET DAK VAN DE SINT-JAN
Zoals jullie wellicht weten herrijst binnenkort de rollende tafel van @despijsbereiders op het dak van de Sint-Jan! In juli openen we voor twee weken lang ons meest sensationele pop-up restaurant tot nu toe, hoog boven de stad op meer dan 40 meter hoogte. Na sluitingstijd zetten we onze rollende tafel op de nok van de Sint-Jan, waar 12 gasten een intiem diner zullen ervaren, omringd door de prachtige verhalen van Den Bosch en de Sint-Jan. Dit is onze meest exclusieve, ambitieuze en uitdagende project tot nu toe!
Gedurende deze twee weken in juli zamelen we geld in voor de renovatie van de Sint-Jan. Dit buitengewone diner, op een onwaarschijnlijke locatie en met logistieke uitdagingen, staat al in de steigers. We zijn verheugd dat we eindelijk het nieuws mogen delen en reserveringen kunnen aannemen. Vanwege de donatie aan de Sint-Jan en de haalbaarheid van het evenement is het alleen mogelijk om een volledige tafel (12 personen) te reserveren. Dus bel je baas, je beste zakelijke relaties of je vrienden en stuur een e-mail naar rooftop@sint-jan.nl / Een plekje voor deze exclusieve tafel kost €400 ex btw waarvan €200,- direct naar de Sint-Jan wordt overgemaakt.
Werken bij wellicht de leukste "Niet Italiaanse Italiaan" van de stad!
Het wordt steeds drukker bij De Garage en daarom zoeken wij versterking in ons jonge en dynamische team!
Werk jij graag met een uitgebreide wijnkaart, heerlijke gerechten geïnspireerd op de Italiaanse keuken en ben je creatief in het maken van wijn spijs combinaties en cocktails.
Ben jij op zoek naar een werkweek van 32 uur (in 3 a 4 dagen), wisseling van dag en avond diensten en één dag in het weekend vrij.
Dan zoeken wij jou om ons gezellige team te komen versterken.
Ga jij aan de slag of ken jij iemand die uit het juiste hout is gesneden? Stuur dan een mailtje naar sanne@degarage.it
SPIJSBEREIDERS RECAP 2022 || TUIN DER LUSTEN. Vorig jaar mochten wij op deze bijzondere plek weer aan de slag met een pop-up terras en keuken voor de @boschparade ! In een korte tijd hebben we met de organisatie van Bosch Parade en aangesloten partners het meest bijzondere, creative en culinaire zomerterras van de stad mogen organiseren. Speciaal voor de Tuin Der Lusten ontwikkelde we het pop-up restaurant “Cucina Dell”Inferno” waar we in werken van @atelier_van_lieshout op open vuur kookten. Dank aan @boschparade , @ivo_dierx, @vanzuidevents en @ovenaankomeraan voor deze mooie weken.
Het menu van @kerstvoordummies.nl staat online! Samen met onze vrienden van Buurt, De Garage, DIT, Chez Minée, De Spijsbereiders en Oven Aan, Kom Eraan koken wij voor jou deze kerst! Het is eigenlijk heel simpel! Jij bepaalt helemaal zelf wat en hoeveel je van iets voor thuis wilt bestellen. Één los gerecht, alleen een voorafje, enkel het toetje of gewoon een compleet kerstmenu van 4 gangen!
Vanaf vandaag staat het menu online en kun je al een bestelling plaatsen! Op 24 december van 10:00 tot 16:00 kun je de gerechten afhalen bij onze autovriendelijke ‘Kerst & Ride’ aan de Parallelweg 30 of laat je bestelling thuisbezorgen!
DE GARAGE GAAT OPEN VOOR EEN CULINAIRE PROEFRIT! Vanaf aanstaande vrijdag 7 januari openen wij onze garagedeuren zodat jullie onder onze carport kunnen voorproeven van al het lekkers dat wij dit jaar gaan koken! We zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 open voor kleine take away gerechten (die jullie ter plekke kunnen proeven), koffie met veel lekkers en wat lekkere dranken! Spread the word en kom een proefrit maken aan de Parklaan 27G!
Bouw mee aan ons nieuwe restaurant in de voormalige Garage van Pompen & Verlouw! Binnenkort krijgen wij de sleutel en is het aan ons om met een geweldig team een creatief en culinair hoogstandje neer te zetten! Dit kunnen en willen wij natuurlijk niet alleen doen. Lijkt het jou een uitdaging om in een nieuwe zaak te werken? Stuur dan een DM of mail even naar peter@despijsbereides.nl #vacature #horeca #spijsbereiders
5 JAAR DE SPIJSBEREIDERS / 2019 DE SPIJSVEILING
in 2019 lanceerde wij ons tweede pop-up restaurant waarbij "Culinaire veilingstukken" onder de hamer aan de hoogste bieder werden verkocht. Bij dit culinaire spektakel is niks zeker, behalve dat er genoeg verhalen, eten en drinken in huis is gehaald. Het is een bourgondische avond met de mooiste wijnen en verrassende producten. Er is genoeg voor iedereen, maar wat je eet bepaal je zelf. Gedurende de avond zijn er drie veilingen, waarbij de hoogste bieder wint. Op een ludieke manier verzamel je zo jouw ideale menu bij elkaar. Er wordt hoog geboden, slim gespeeld, flink gedronken, heerlijk gegeten en veel gelachen. Wij verzekeren dat je nooit met lege handen komt te staan. Je eet sowieso vier heerlijke gangen met bijpassende wijnen.
.
.
Nieuwsgiering naar meer? Check dan onze vernieuwe website www.despijsbereiders.nl
5 JAAR DE SPIJSBEREIDERS / 2015 DE START; Onze eerste ontmoeting was in 2013 tijdens een project voor studie. We werden door docenten aan elkaar gekoppeld om samen een chocolade opdracht te maken. In dit project kwamen alle facetten aan het licht om een succesvol concept of product te ontwikkelen. Een goede samenwerking in innovatie, receptuur, design en concept is wat dit project tot een succes heeft gemaakt. Hierin bleek een perfecte match tussen onze kwaliteiten. Roland als designer, Peter als kok/productontwikkelaar. Naast dat onze kwaliteiten elkaar versterken kwamen we er achter dat we ook nog eens dezelfde ambities hebben. Eind 2015 resulteerde dat tot een vaste samenwerking onder de naam De Spijsbereiders! Roland was net 23 en Peter was toen deze foto werdt genomen 25. Waarom we met onze jas in een bos gingen staan, weten we nog steeds niet....
Ga je straks mee naar het mooiste strand zonder zand? @strandjebeton
Als ik jou was zou ik @dekemping.nl maar eens gaan volgen....
Eetbar DIT, BUURT en Oven Aan, Kom Eraan slaan de handen ineen voor de lekkerste, leukste en gemakkelijkste kerst ooit! Dat is @kerstvoordummies.nl ! Geen stress, geen teleurstelling en gewoon genieten van een fijne kerst thuis met een TOP menu. ij bepaalt helemaal zelf wat en hoeveel je van iets wilt bestellen. Één los gerecht, alleen een voorafje, enkel het toetje of gewoon een compleet kerstmenu van 4 gangen! Je mag het helemaal zelf bepalen! Wij zorgen dat alles compleet voor je klaarligt op 24 december 2019, (10:00 tot 18:00) zodat je zorgeloos van de kerstdagen kunt genieten.
Nog 2x zelf koken en dan gaan we echt vlammen met ons nieuwe restaurant @ovenaankomeraan in samenwerking met @eetbardit en @buurtdenbosch! Volg @ovenaankomeraan voor alle last minute details, bakinstructies, weekeind tips en alle gerechten!
Culinaire creative chaos tijdens de tweede editie van De Spijsveiling! Dank aan onze lieve gasten, fantastisch personeel, en de beste leveranciers voor het mede mogelijk maken van deze dol dwaze veiling dagen. @suuspessers
Eenmaal.. Andermaal... nog enkele tickets voor ons pop-up veiling restaurant De Spijsveiling! Wel nog willen komen maar kan je niet op Donderdag? Laat dan je naam achter op onze reservelijst! www.despijsveiling.nl
We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten! Op 1 mei opende @audibelgium de deuren van The Place To -e- in het voormalig provinciehuis te Antwerpen. Naast een escape room, diverse conferentiezalen, een @ontop_rooftop bar en natuurlijk de nieuwe elektrische E-tron hebben wij op de 4e verdieping onze rollende tafel met een complete keuken geïnstalleerd voor een bijzondere in-house editie van zoals ze het in België noemen; "The Rolling Table". Speciaal voor Audi hebben wij 5 rondes ontwikkeld geïnspireerd op de nieuwe E-tron, duurzaamheid en mobiliteit.
Ben je in de buurt? Kom dan vooral even kijken of schuif aan!