Restaurant Anderhalf

Ons pop-up restaurant.

Pop-up restaurant Anderhalf is het prestigeproject waarin we laten zien wat we kunnen. We treden uit de schaduw van onze klanten en nemen zelf het podium met ons eigen restaurant. Een restaurant gerealiseerd vanuit een gedachte zonder beperkingen. Wat kun je nu écht anders doen met een tijdelijk restaurant?

 

Bij Pop-up restaurant Anderhalf is er plek voor 20 gasten aan één tafel. Er kan voor maximaal 6 personen gereserveerd worden, zodat je met minimaal 14 onbekende mensen aan tafel zit. Het bovenblad van de tafel schuift gedurende de avond zeven keer de keuken in. Zo kunnen we aan de hand van een volledig omgebouwde tafel onze visie op eten delen.

WEBSITE ANDERHALF
Divider2b

Anderhalf Unilever

Vasim  / Nijmegen / Maart 2024

In samenwerking met Unilever hebben we de tafel ingezet in Nijmegen. De Vasim, een oude fabriek, werd omgetoverd tot een indrukwekkende locatie waar Unilever relaties van over de hele wereld ontving. Tijdens een spectaculair diner werden de Future Menus Trends vertaald naar het bord. Foodtrends zoals no-waste groentegerechten en foodsharing stonden centraal tijdens de verschillende rondes. Voor deze gelegenheid hebben we de tafel omgebouwd om een walk-in dinner mogelijk te maken. Anderhalf kan dus ook hiervoor perfect worden ingezet! 

Trendtable 2023

Noordkade  / Veghel / November 2023

Samen met Food Inspiration hebben we de tweede editie van de Trendtable ontwikkeld. De toon was vorig jaar al gezet: een 72,5 meter lange tafel, met een 32 meter lang tafelblad dat per ronde werd omgetoverd, waar trends op culinaire wijze en met een uitgesproken concept werden geserveerd. Een week lang hebben we gasten mogen verwelkomen bij deze geslaagde editie.
 

Anderhalf Dak Sint-Jan

Sint Janskathedraal / ‘s-Hertogenbosch / Juli 2023

Ons meest ambitieuze pop-up restaurant ooit: Anderhalf op het Dak van de Sint-Jan. Een intiem diner op de nok van de Sint-Jan, meer dan 40 meter boven de stad. Omringd door de rijke verhalen van Den Bosch en de iconische Sint-Jan, creëerden we een unieke culinaire ervaring op een werkelijk spectaculaire locatie. Met logistieke uitdagingen en een ongekende setting, was dit een bijzonder avontuur dat we met trots hebben afgerond.

Meer beelden vind je in ons portfolio.

Trendtable 2020

Noordkade / Veghel / Oktober 2020

Samen met Food Inspiration ontwikkelden we een XXL-variant van onze anderhalf tafel: een 32 meter lang rollend tafelblad op een rails van 72,5 meter. Jaarlijks wordt, in samenwerking met Food Inspiration, Anderhalf ingezet als Trendtable, waar verschillende trends worden vertaald naar het bord. De tafel is ontworpen en gerealiseerd door Paper Plain Designers uit Den Bosch. Deze tafel is volledig demontabel en reist, samen met de decoratie en mobiele keuken, door het hele land.

 

Meer beelden vind je in ons portfolio.

Anderhalf Audi E-tron

Place to E  / Antwerpen / Mei-Juni-Juli 2019

Een van onze meest impactvolle projecten: drie maanden lang openden we samen met Audi Benelux een experience center in hartje Antwerpen. Ter ere van de nieuwe E-tron werd het oude provinciehuis omgetoverd tot een bruisende locatie, compleet met een escaperoom, rooftop-bar, een plek voor testritten en een innovatief restaurant. Geïnspireerd door de merkwaarden van de E-tron creëerden we een unieke avond uit in de “Place to E”. 

Anderhalf Librije***

Chefrevolution / Zwolle / September 2018

Begin 2018 kregen we een telefoontje van Jonnie Boer, die ons liet weten hoe geweldig hij ons restaurant vond. Vervolgens stelde hij de vraag of we samen iets wilden organiseren. Begin september openden we voor drie dagen “Anderhalf Meets Librije”, een unieke samenwerking tussen De Spijsbereiders en Jonnie Boer. We vertaalden zijn klassiekers naar onze eigen stijl en beleving.

Anderhalf E3

Grasso  / ‘s-Hertogenbosch / April 2018

Tijdens de eerste editie, precies twee jaar geleden, lieten we ‘s-Hertogenbosch kennismaken met onze creatieve kijk op eten via een succesvol pop-up restaurant. De tweede editie volgde snel: nieuwe locatie, meer gasten, beter en extremer. Na anderhalf jaar hadden we weer veel zin in de derde editie, dit keer met een prachtig pand en een nog mooiere geschiedenis. Het resultaat? Onze grootste editie ooit, met plek voor 740 gasten en binnen 24 uur uitverkocht.

BEKIJK AFTERMOVIE E3

Anderhalf #FIDAYS

CHV Noordkade / Veghel / November 2017

Food Inspiration Magazine gaf ons een podium tijdens de Food Inspiration Days in Veghel. We kregen de kans om over onze avonturen te vertellen, maar nog mooier was dat we een speciale editie van Anderhalf mochten uitvoeren. Elke ronde werd gekoppeld aan een geweldige partner. Zo werkten we samen met Smits & Dorlas, Lantmännen Unibake, Koppert Cress, Callebaut en Knorr Professional.

Anderhalf E2

Tramkade  / ‘s-Hertogenbosch / November 2016

De lat lag hoog voor de tweede editie. We wilden alles veranderen, inclusief de omgeving. Deze editie vond plaats in de opslagloods van het voormalige Koudijs-Wouda aan de Tramkade in ’s-Hertogenbosch, een ruwe hal die perfect aansloot bij onze extreme ideeën. Het diner draaide om herkomst, belicht vanuit alle facetten: van waar we zijn en waar het eten vandaan komt tot hoe lang het duurt voordat het op je bord ligt. Binnen acht dagen waren alle vierhonderd kaarten uitverkocht.

BEKIJK AFTERMOVIE E2

Anderhalf E1

Drie Mollen / ‘s-Hertogenbosch / April 2016

Pop-up Restaurant Anderhalf: 10 avonden, 20 gasten per avond, anderhalve tafel en een unieke locatie. Met dit project laten we zien wat De Spijsbereiders in huis hebben. Een tikkeltje anders, een tikkeltje overdreven, een tikkeltje elitair, maar vooral met veel energie en passie. Het bovenblad van de tafel schoof tijdens de avond zeven keer de keuken in, waardoor we met een volledig omgebouwde tafel onze visie op eten konden delen. Binnen twee weken uitverkocht. Met Restaurant Anderhalf is de toon gezet!

BEKIJK AFTERMOVIE E1
Divider2b

Wij draaien Anderhalf wanneer we weer genoeg inspiratie hebben of wanneer er iets leuks op ons pad komt. Dit betekent dat we niet altijd open zijn en geen eigen locatie hebben. Dit is frustrerend maar ook heel spannend. Wil je op de hoogte blijven voor een nieuwe editie van Anderhalf? Klik dan op de link hieronder, schrijf je in en mis het niet!

BLIJF OP DE HOOGTE
Divider2b

Instafamous

Een kijkje voor, en achter de schermen! Deel jou Anderhalf ervaring met #eenkommavijf