Anderhalf Dak Sint-Jan 2023

Ons meest ambitieuze pop-up restaurant ooit: Anderhalf op het Dak van de Sint-Jan. Een intiem diner op de nok van de Sint-Jan, meer dan 40 meter boven de stad. Omringd door de rijke verhalen van Den Bosch en de iconische Sint-Jan, creëerden we een unieke culinaire ervaring op een werkelijk spectaculaire locatie. Met logistieke uitdagingen en een ongekende setting, was dit een bijzonder avontuur dat we met trots hebben afgerond.

Trendtable 2024

Een week – 8 sessies – 960 gasten – 3.840 gerechten verder kunnen we nagenieten van een geslaagde editie! Het thema? Alledaags bijzonder. We leven in een tijd waar gasten steeds hogere verwachtingen hebben en het aanbod steeds exorbitanter wordt. Denk aan sangria met Dom Perignon, extreem flamboyante bediening en rook uit belichte gouden ‘steak koffers’. Het bijzondere wordt alledaags. Het is tijd om terug te gaan naar normaal.

Als De Spijsbereiders hebben we keihard samengewerkt met Foodservice Network en Micky Taylor om dit concept tot leven te brengen.

Trendtable 2020

Samen met Food Inspiration ontwikkelde wij een XXL variant van onze anderhalf tafel! Een 32 meter lange rollende tafelblad op een rails van 72,5 meter. De tafel is ontworpen en gerealiseerd door Paper Plain Designers uit Den Bosch. Deze tafel is compleet demontabel en reist samen met de decoratie en mobiele keuken het land door.

Strandje Beton

Het mooiste strand zonder zand! Het ultieme visrestaurant in de openlucht tijdens de zomer van 2020! Samenwerking tussen De Spijsbereiders, BUURT, Kaat&CO en Kleefkracht

De Kemping

De mooiste en smakelijkste Kemping van de stad was tijdens de zomer van 2020 voor 6 weken verrezen op het Wilhelminaplein in Den Bosch. De belofte; Geniet van de zomer bij je eigen tentje, drink een drankje, scoor een satéetje of kijk neer met een glas bubbels op het plebs vanuit de Kemping Klup! Je kan niet blijven slapen, dat doe je thuis maar!

Oven Aan, Kom Eraan!

Ons take-away avontuur wat flink uit de klauwen is gelopen! Mensen zetten hun oven aan, en wij komen er aan! Samenwerking met Eetbar DIT & Restaurant BUURT.