Visrokerij

Mister Kitchen, de organisatie van het foodfestival De Rollende Keukens Amsterdam heeft ook ieder jaar zijn eigen food-truck. Bedacht en uitgevoerd door De Spijsbereiders. Geen ordinaire vleestruck maar een visrokerij. We rookten drie soorten vis en maakten daarmee drie uiteenlopende gerechten. Door het Parool vernoemd in de top tien beste food-trucks.

Anderhalf E1

Tijdens de eerste editie Anderhalf wilden we laten zien wie we waren. Met het idee van de tafel, een website met een goed verhaal en geen geld startten we de kaartverkoop. Binnen twee weken waren de tweehonderd verkocht en moesten we de eerste editie van Anderhalf realiseren. Een ode aan onszelf en onze gedachten over eten is waar het om draaide. Thema’s als het lekkerste ooit, ecologie en zelfs studenten kwamen aan het ligt.

 

Een daverend succes!!

Koej

Na het succes van Visj kon een vervolg niet uitblijven, daarom opende in oktober 2015 Koej! Een concept ontwikkeld door De Spijsbereiders waar er een ode aan de koe wordt gebracht. Geen steakrestaurant met grote hompen vlees, maar verfijnde verassende gerechten aangevuld met mooie charcuterie welke midden in het restaurant wordt gesneden.

Visj

Restaurant Visj was voor 1 jaar gevestigd aan de oude haven van Bergen op Zoom. Na een korte maar intense verbouwing opende Visj de deuren op 3 oktober 2014. De Spijsbereiders stonden aan de basis van het concept en verzorgde voor Visj al de communicatie en marketing binnen en buiten het pand. De naam weerspiegeld de visie achter dit restaurant. Visj is een bergs dialect voor, je raad het al: Vis. Bij Visj wordt uitsluitend met dagelijks vers gevangen vis gewerkt. Geen menu maar eten wat de visser vangt.