De Spijsbereiders staan voor eigenheid en concepten die anders durven te zijn.
Met een innovatieve blik en nét even iets anders dan anders kun je samen met ons volledig out of the box gaan.
De foodwereld mist karakter. Er zijn zoveel trends en ontwikkelingen dat het vaak leidt tot eenheidsworsten. De Spijsbereiders brengen daar verandering in met eigenzinnige concepten. Samen zetten we een unieke stempel op de foodwereld. Dit doen we door actief te werken aan nieuwe producten en concepten. Soms in eigen beheer, soms met vaste partners, en soms in opdracht van ondernemers die niet bang zijn om anders te denken.
Hoe het allemaal begon.
Onze eerste ontmoeting was in 2013 tijdens een studieproject. We werden door docenten aan elkaar gekoppeld om samen een chocoladeopdracht te maken. In dit project kwamen alle elementen samen die nodig zijn om een succesvol concept of product te ontwikkelen. Het was de perfecte match: Roland als designer en Peter als kok/productontwikkelaar. Niet alleen vulden onze kwaliteiten elkaar aan, maar we ontdekten ook dat we dezelfde ambities deelden. Onze eigen projecten, en het werk voor klanten, hebben ons sindsdien ver gebracht. Door onze brede inzetbaarheid kunnen we aan bijna elk food-gerelateerd project werken. Onze ideeën en kwaliteiten vertalen we snel naar een tastbaar resultaat.
Geef Derks een komkommer en hij maakt er een goudstaaf van! Tussen de betere potten en pannen leerde hij de kneepjes van het vak in de keuken. Tijdens de studie Food & Design leerde hij verder te kijken en eten op een andere manier te benaderen. Passie voor eten, altijd nieuwsgierig, nooit uitgeleerd en hij neemt nooit genoegen met minder.
Volwaardig afgestudeerd horecaman die zich, naast de horeca, heeft ontwikkeld tot ware designer. Tijdens zijn studie Food & Design heeft hij deze vaardigheden samengebracht als conceptontwikkelaar. Met zijn creatieve geest en vernuftigheid heeft hij al vele projecten tot een succes gebracht.
Onze splinternieuwe, maar vertrouwde aanwinst! Roos heeft vrijwel elke functie binnen Oven Aan, Kom Eraan wel eens bekleed. Na een geweldige stageperiode bij de Spijsbereiders, waaruit Eetbar KUT is voortgekomen, is zij nu zonder houdbaarheidsdatum van de partij. Deze doordachte doener is innovatief, optimistisch, en houdt ontzettend veel van eten. Met haar unieke perspectief wil zij een creatieve stempel drukken op deze soms saaie wereld!
Jasper is onze meesterlijke receptontwikkelaar, altijd bezig in de keuken met culinaire meesterwerken. Bekend om zijn creatieve aanpak, heeft hij een gave om elke dag iets verrassends op tafel te zetten voor de klanten van Oven Aan. Maar het stopt daar niet—hij ontwikkelt ook op maat gemaakte recepten voor de Spijsbereiders. Met zijn uitgebreide kennis van ingrediënten en techniek elke hap tot een onvergetelijke ervaring te maken!
We hebben nog een plek vrij aan een bureau voor een supertalent. Iemand die kan meedenken, de juiste lijnen kan uitzetten en ervoor zorgt dat we met de juiste billen op de juiste stoel zitten. Ben jij eigenzinnig, innovatief, zelfstandig en wil je meegesleurd worden in ons hectische ondernemerschap en werken aan een breed scala aan projecten? Bel, mail, app…
Engelse superster Micky rockt aan de zijde van Peter in de keuken als een ware culinaire legende. Hij staat bekend als de Kerriekoning, en dat niet alleen om zijn overmatige gebruik van kerrie, maar vooral door zijn veelzijdigheid en gedurfde kijk op eten. Micky brengt kleur en smaak in elke creatie, of het nu gaat om een intiem diner of een groots evenement. Onze onmisbare bourgondiër is de steun en toeverlaat in drukke tijden.
Shoot my Food is onze go-to partner voor alles wat met producties te maken heeft. Of het nu gaat om extravagante evenementen of uitdagende opdrachten, zij staan altijd voor ons klaar met creatieve en praktische oplossingen. In samenwerking met Shoot My Food trekken wij het concept Anderhalf verder uit en verlengen we de impact! Een epische 70 meter lange Trendtable met een rollend tafelblad van 40 meter, klaar om 120 gasten te verwelkomen voor een unieke culinaire beleving! Benieuwd hoe dit eruitziet? Check dan > Anderhalf.
Onze favoriete partner in de keuken en op locatie! Wijzijnjelle staat altijd klaar met een flinke dosis flexibiliteit en hardwerkende handen. Of het nu gaat om evenementen of opdrachten, ze staan altijd paraat en zijn niet bang om de mouwen op te stropen. Samen hebben we de foodtruck ‘Vrinden met een Plancha’ opgezet, die met zijn heerlijke gerechten al op menig evenement de show heeft gestolen. Een samenwerking waar we trots op zijn, met een team dat altijd voor kwaliteit en sfeer zorgt!